morgan

Ik ben Morgan Jones. Ik ben 34 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen (9 en 14) in Alkmaar. Zolang ik mij kan herinneren heb ik al de ambitie gehad om mensen te helpen. Ik heb een wat onorthodox opleidingspad bewandeld waardoor ik inmiddels verschillende diploma’s heb en ervaring heb opgedaan op verschillende gebieden. Ik ben begonnen in de zorg waar ik 2 diploma’s heb behaald en gewerkt heb met dementerende ouderen op een gesloten afdeling. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar het maatschappelijk werk. Ik ben werkzaam geweest bij Stichting Exodus waar ik (ex-)gedetineerd heb begeleid zowel in groepen als individueel. Hierna ben ik werkzaam geweest bij de Blijf groep waar ik gezinnen begeleid en ondersteund heb die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld. Sinds 1 maart 2022 ben ik werkzaam bij kinderpraktijk Derkein 

In 2017 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog. Momenteel volg ik een WO opleiding tot basis-psycholoog bij de Open Universiteit. Mijn passie ligt in het zoeken naar de oorzaken van problematische gedragingen en gedachten en het aanpakken van deze oorzaken om zo tot stabiele gedragsverandering en herstel te komen. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie zie ik als de belangrijkste basis om samen te werken aan de problemen die ouders en kinderen ervaren. Ik vind het belangrijk dat de cliënt de hulp ontvangt zoals die voor hem of haar het beste werkt en past. Dus niet volgens vastliggende protocollen of binnen allerlei strakke kaders maar zoals het het beste voelt voor de cliënt.

Verder ben ik altijd graag lekker bezig. Ik doe aan yoga, speel piano en breng graag een avond/middag door met een goed boek. Ik ben erg leergierig en ben altijd op zoek naar manieren om mijzelf uit te dagen om mij verder te ontwikkelen. 

Binnen de praktijk houd ik me, naast de individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouders, bezig met alles rond de hbgaaf!-groepen.